resurfacing skin care

ultim eyes cream

airless 30 ml

 

Ultim-eyes cream er formulert for den delikate huden rundt øynene. Forhindrer og korrigerer synlige tegn på aldring, inkludert fine linjer, rynker, tap av fasthet, mørke ringer og hovenhet under øyne.

 

For tørr, aldrende hud og har en synergistisk kombinasjon av laktobionsyre og  kraftfulle men allikevel milde plantebaserte ingredienser for å nære og glatte huden rundt øyet. Denne rike og hydrerende kremen målretter seg spesielt mot tre primære synlige tegn på aldring – fuktighetstap, slapp hud og skade fra frie radikaler. Ultim-eyes cream reduserer også mørke ringer og hovenhet under øyne, kråketær og roer huden. Formelen består av vann-i-olje krem med ekstremt nærende og kjølende egenskaper.

indikasjoner

 

 • Formulert for å forbedre alders-relaterte tegn rundt øynene som fine linjer, rynker og slapp hud.
 • Gjenoppretter viktige lipider for å gi næring til tørr, delikat hud.
 • Lindrer poser under øynene
 • Formulert for tørr g moden hud I en vann-i-olje formel.

 

Aktive ingredienser

 

 • Laktobionsyre
 • Unirepair T43

 

Bruk

 

 • Påfør en eller to ganger daglig på brynet og under øynene. Unngå øyelokkene.

Vitenskap

 

Laktobionsyre

1. Regenerering. Laktobionsyre inkluderer galaktose, som er kjent for sine sårhelende egenskaper. Syren gjør det mulig å reparere skadede hudstrukturer og raskere regenerering

les mer

2.Penetrerer huden gradvis. Laktobionsyre og glukonolakton har en betydelig molekylmasse og består av relativt store molekyler. Som et resultat, penetrerer de huden gradvis, lag for lag. Døde hudceller fjernes forsiktig og forårsaker ingen hudirritasjon. Syrene lysner huden, noe som gjør pigmentflatene mindre synlige.

3.Anti-foto aldringsaktivitet. Laktobionsyre hemmer matrisens metalloproteinaser, som er hovedårsaken til hudens aldring. De ødelegger hovedkomponentene i den ekstracellulære matrisen av huden, spesielt kollagen, noe som forårsaker elastisitetstap, dype rynker og slapp hud. Metalloproteinaser er ansvarlige for hudens aldringsprosess og utvikling av telangiektasier – avlange røde områder i ansiktet. Deres aktivitet stimuleres av langvarig eksponering for sollys og fører til rask fotoaldring. Huden blir jevnere. Takket være dens evne til å normalisere metabolske prosesser, påvirke fibroblaster og øke kollagenproduksjonen, løfter og fjerner den selv dype rynker.

4.Antioxidant egenskaper. Laktobionsyre kan fungere som en forbindelse mellom jernioner, noe som gir sterk antioksidant effekt. Det fjerner frie radikaler og beskytter huden mot farlig UV-stråling.

5.Dypt fuktighetsgivende. Laktobionsyre bidrar til å fukte huden. Det er i stand til å adsorbere vann og fange det inn i huden, selv når huden blir utsatt for ugunstige værforhold, dvs. stadig tørr luft i lang tid. Laktobionsyre lager en vannfilm på overflaten av huden, noe som bidrar til å takle tegn på tørrhet og kløe i lang tid.

Unirepair T43

Hva skjer hvis cellens DNA er skadet?

les mer
 • Apoptose (celledød)
 • Reduksjon i proteinsyntese
 • Hudkreft og annen sykdom
 • Hudaldring

Unirepair T43 er et rikt kompleks i aminosyre: Acetyl tyrosin, prolin, begge kjent for deres redoks egenskaper; hydrolyserte vegetabilske proteiner (boostere rik på energi som glutamin og glutaminsyre) og ATP som en energi booster.

 

Unirepair T43 akselererer reparasjonen av UV-indusert DNA-skade i pre- og postbehandlinger, det reduserer betennelsen og hudrødheten ved å gi aminosyrer som er forløper for DNA-reparerende enzymer, men også som har direkte DNA-redoksaktivitet.

 

DNA-skadene etter UVB-bestråling reduseres til 50% etter 5 timer.

Erytem reduseres opptil 37% etter 24 timer og opptil 52% etter 48 timer.