resurfacing skin care

spotless ultraserum

airless 30 ml

 

Eksklusivt høykonsentrert serum for raskt å redusere aldersflekker, urenheter og pigmentering.

Den kombinerer polyhydroksysyre med heksylresorcinol og niacinamid. Formelen gir en ekstrem komfort under og etter påføring som gjør at huden føles silkemyk. Emulsjonen inneholder en transdermal booster for å øke penetrasjonen av de aktive ingrediensene. Vi anbefaler å bruke spotless ultraserum etter en peeling. Etter få påføringer reduseres pigmenteringen.

Anbefales å bruke som en som behandlende serum i et hudprogram eller etter peels for uren hud eller pigmentering for å få best resultat.

Aktive ingredienser

 

  • Hexyl-resorcinol
  • Niacinamid PC
  • Glukonolakton
  • Mandarin essensiell olje

 

bruk

 

  • Som enkeltbehandling: bruk om kvelden, påfør en liten mengde (som en ert) og unngå området under øyne. Vent minst 30 minutter før du påfører andre hudpleieprodukter. Begrens bruk til en eller to ganger i uken i starten, og øk gradvis frekvensen til annenhver natt på grunn av de aktive ingrediensene. Bruk alltid all-day shield når du bruker dette produktet.

 

  • Etter peels: bruk punktvis på urenheter eller pigmentering under en reparerende nattkrem. 
indikasjoner

 

  • Reduserer aldersflekker og pigmentering
  • Reduserer grov hud

 

 

vitenskap

 

Hexyl-resorcinol

Resorcinol er en naturlig forbindelse utvunnet fra korn, heksylresorcinol er en stabil form som er mindre irriterende og mer effektiv for hudpleieprodukter. 4 ganger mer effektiv enn hydrokinon, og fungerer ved å modulere flere steder i melanogeneseveien uten de tilhørende bivirkningene. Det har også en beskyttende effekt mot oksidativ DNA-skade indusert av hydrogenperoksyd ved å øke nivåene av glutation, og stimulering av antioksidantforsvarsenzymer (glutathioneperoxidase og glutathionereductase).

 

Niacinamid PC
Niacinamid er en form for vitamin B3. Det fremmer proteinsyntesen, noe som forbedrer hudens metabolisme, som igjen forbedrer hudens tekstur. Det hemmer frie radikaler, noe som gjør den til en god antioksidant. Det virker også lysnende på huden og beskytter mot UV. Niacinamide PC er en oppgradert versjon av vitamin B3. Vår oppgraderte Niacinamide PC gir alle fordelene med aktuell vitamin B3 og minimerer potensielle uønskede effekter som ubehagelig varmende følelse i huden. Dette er forårsaket av gjenværende nikotinsyre. Vitamin B3 PC inneholder garantert mindre enn 100 ppm resterende nikotinsyre, noe som gjør den eksepsjonell egnet i hudpleie. Niacinamid PC har også vist seg å forsterke beskyttelse mot blått lys i kombinasjon med solkrem, og tilby beskyttelse mot luftbåren og vannbåren forurensning.