resurfacing skin care

retin-oil booster

airless 30 ml

 

Et eksklusivt forsterkende serum av konsentrert retinol (0,3%) og E-vitamin (1%) Denne formelen ble utviklet for å øke effekten av profesjonelle overfladiske peeling behandlinger.

 

resin-oil booster er en kraftig behandling med høy konsentrasjon av retinol og vitamin E for å øke effekten av kjemiske peelinger og kontrollere regeneraringen av nye hudceller.

Formelen gir en ekstrem komfort under og etter påføring med en unik følelse i huden. retin-oil behandling er ideell for problematisk og solskadet hud. Denne nattkremen er formulert med de nyeste stabiliserings- og leveringsteknologiene for å sikre maksimal effektivitet og stabilitet. Behandlingen minsker fine linjer, rynker og misfarging av huden, samtidig som den behandler urenheter og minimer store porer. Formulert i en eksklusiv tekstur for å øke penetrasjon og unngå de vanligste irritasjonene av retinol kremer.

indikasjoner

 

 • Booster effekten av peelinger
 • Reduserer fine linjer, ujevn hudtone, grov hud og uren hud
 • Formulert i en eksklusiv tekstur for å øke hudpenetrasjonen og unngå de vanligste irritasjonene av retinol kremer
 • Ideen for alle hudtyper
 • Gir en jevn hudtekstur etter få applikasjoner

 

Aktive ingredienser

 

 • Retinol 0,3%
 • Vitamin E

 

bruk

 

 • Som en singelbehandling: Påfør en menge på størrelse med en ert på ren hud, unngå øyeområdet. For optimale resultater, vent minst 30 minutter før du påfører annen hudpleie. Begrens bruk til en til to ganger i uken, og gradvis øk frekvensen til annenhver kveld. Siden den har en høy konsentrasjon av retinol bør du konsultere med din hudlege. Retinol gjør huden mer lyssensitiv. Bruk alltid en bredspektret solbeskyttelse når du bruker dette produktet.

 

 • Som en post-peel booster: påfør kremen etter endt profesjonell behandling. retin-oil booster kan kun brukes etter ekseption peelinger.

 

 • Som en forholdsregel bør retinol produkter ikke brukes av gravide kvinner eller kvinner som har planlagt å bli gravid i nær fremtid. Selv om det ikke foreligger rapporter om retinol som har noen negativ effekt på fosterutvikling, er det rapportert noen problemer med inntatt retinsyre.
vitenskap

 

Retinol

1. Retinol hjelper epitelceller å fungere skikkelig. Glykoproteinsyntese krever at visse nivåer av vitamin A skal finne sted. Vitamin A er også en viktig ingrediens som trengs av immunforsvaret. Over 40 års etablert forskning viser at det kan bidra til å synlig øke hudens fasthet, redusere utseendet på fine linjer og rynker, forbedre ujevn hudtone, jevne og forbedre hudens tekstur.

 

2. Retinoider (syntetiserte ekvivalenter av vitamin A) regulerer prosessene for differensiering, proliferasjon og intercellulær kommunikasjon. Når retinoider kommer inn i en celle, knytter de seg til kjernefysiske sensorer. Dermed blir deler av cellegenomet aktivert eller bremset.

Resultatene av retinol, når det påvirker epidermis, er følgende:

En økning av mitotisk aktivitet av basale keratinocytter.

 • En normalisering av keratinisering, differensiering og melanogenese
 • En aktivering og stimulering av epidermal lipidsyntese, samt komponentene i den ekstracellulære matriksen til dermis
 • En nedgang i atypiske celler