resurfacing skin care

hydration sparkle

krukke 50 ml

 

Dypt fuktighetsgivende krem med melkesyre og natriumlaktat. Vann-i-olje formula.
Eksklusiv formulering som gjør at kremen blir til vanndråper ved kontakt med huden. Ekstremt lett og forfriskende tekstur. Reduser straks fine linjer og plumper opp huden.

Spesielt designet for fet- og kombinasjonshud. Hydration sparkle har en utrolig formulering som gjør at når kremen legges på huden, frigjør den en høy mengde essensielt vann som virker dypt forfriskende og fuktighetsgivende. Formelen inneholder melkesyre og natriumlaktatkomponenter av den naturlige fuktighetsgivende faktoren og er svært effektiv for å fremme hudfornyelse, eksfoliering, reduksjon av pigmentering og gjenoppretting av hudens naturlige pH.

Indikasjoner

 

 • Fuktighetskrem med melkesyre
 • Gjenoppretter hudens naturlige pH
 • Aktiverer eksfolierende enzymer for å gradvis fornye huden
 • Øker den generelle hudutstrålingen
 • Vann i olje formula
 • Gjenoppretter høyt fuktighetsnivå i huden
 • Gir en jevnere hudtekstur etter få applikasjoner
 • Formulert for fet og kombinasjonshud

 

Aktive ingredienser

 

 • Melkesyre
 • Natriumlaktat

 

Bruk

 

 • Påføres I ansikt, på hals og bryst 1 eller 2 ganger daglig.

Vitenskap

 

Melkesyre

1. Gjenoppretter pH-balansen. Enzymeaktiviteten avhenger av pH-balansen som kan bli forstyrret av fiendtlig miljø, sminke, hudpleie eller patologi. Mælkesyren bidrar til å oppnå et riktig pH-nivå som gjenoppretter pH-balansen og en riktig hudfornyelsesprosess.

les mer

2. Keratolytisk effekt fra forstyrrelser av bindingene mellom corneocytter i hornlaget som resulterer i eksfoliering av døde hudceller. Denne prosessen fremmer hudfornyelse ved å aktivisere cellevekst i det basale laget.

 

3. Hydrerende effekt. Som en av NMF-komponentene gir melkesyre kraftig fuktighetsvirkende virkning. Natural Moisturizing Factor er en samling av vannløselige stoffer som kun finnes i hornlaget, som absorberer vann fra atmosfæren og kombinerer det med sitt eget vanninnhold.

Dette gir huden turgor og elastitet. Ved epidermal fornyelse erstattes biologisk døde celler i hornlaget (corneocytter) med metabolisk aktive celler i basalaget (keratinocytter) og gir dyp fuktighet.

 

4. Løfteeffekt oppnådd ved cellevekst (celledeling) og fibroblaster (dermal papillaceller) aktivitetsstimulering. Fibroblaster er primære celler av løst bindevev som produserer komponenter av den intercellulære substansen (kollagen, elastin, fibronektin) og er ansvarlige for syntese av glykosaminoglykaner (eller mucopolysakkarider kjent for smørende egenskaper som er essensielle for menneskekroppen). Ved å øke hydrering og viskoelastiske egenskaper i huden, forbedrer melkesyre hudens turgor, jevner hudteksturen og reduserer fine linjer og små rynker.

 

5.Sebostatisk og komedolytisk effekt ved forstyrrelse av de intercellulære forbindelser mellom korneocytter, åpner tilstoppede porer og reduserer sebumsekresjon. Det bidrar til å kontrollere sebumsekresjonen som reduserer overdreven olje og lindrer tørrhet, reduserer store porer og forbedrer aknehud med komedoner, papler og pustler uten å tørke ut huden.

 

6.Lysnende effekt som resultat av eksfoliering. Melkesyre forenkler også jevn fordeling av melaningranuler i epidermis og fremmer tyrosinase inhibering – et melanogent enzym som påvirker hudfargen. Som et resultat blir hudtonen lys og jevn.

 

7.Bakteriostatisk og antiinflammatorisk effekt. Den surgjørende effekten av ionisert melkesyre støttet av ikke-penetrerende laktat i huden gir uheldig betingelser for patogen bakterievækst (mest effektiv mot anaerobe bakterier og litt mindre effektiv mot gjær og sopp).

 

8.Antioxidant effekt. Melkesyre gir sterk beskyttelse mot skaldelige miljøfaktorer ved å redusere produksjon av frie radikaler som superoksyder og hydroksyler.