resurfacing skin care

caviar peel

airless 30 ml

 

En nærende og fuktighetsgivende peeling for hjemmebruk som inneholdenr glukonolakton, laktobionsyre, enzymer, natriumlaktat og kaviarekstrakt. Et eksklusivt hudprogram for å gradvis fornye huden over et 8 ukers program hjemme.

caviar peel er en hudoverflate behandling for hjemmebruk. Den er basert på polyhydroksysyrer (laktobionisk og glukonolakton), natriumlaktat, naturlige keratolytiske enzymer og kaviarekstrakt rik på næringsstoffer (vitaminer og mineraler). En premium, mild peeling som kombineres med caviar repair, vil gi synlige resultater på hudens tekstur, pigmentering, fuktighet og fasthet.

indikasjoner

 

 • Gjenopprette hudens naturlige pH
 • Aktiverer eksfolierende enzymer for å gradvis fornye huden
 • Øker den generelle hudutstrålingen
 • Gir glød
 • Nærende og fuktighetsgivende
 • Gir en jevn og glatt hud etter få applikasjoner
 • Peeling for hjemmebruk

 

Aktive ingredienser

 

 • Laktobionsyre
 • Glukonolakton
 • Natriumlaktat
 • Enzymer
 • Kaviar ekstrakt
Bruk

 

Påfør peelingen i ansiktet, på hals og bryst hver 3 dag om kvelden i 8 uker. La peelingen virke i 5 minutter, skyll huden med vann og påfør caviar repair. Fullfør ditt hudprogram med all-day shield hver morgen, caviar repair cream krem hver kveld og bruk cleanse & peel daglig.

Produktet kan også brukes på hender.

Vitenskap
Laktobionsyre og glukonolakton

1.Gjenoppretter pH-balansen. Interaksjonen av glukonolakton med hud begynner når den påføres, som påvirker syremantelen. Enzymeaktiviteten avhenger av pH-balansen som kan bli forstyrret av fiendtlig miljø, sminke, hudpleie eller patologi. Den milde påvirkningen av glukonolakton bidrar til å oppnå et riktig pH-nivå som gjenoppretter pH-balansen og en riktig hudfornyelsesprosess.

les mer

2.Regenerering. Laktobionsyre inkluderer galaktose, som er kjent for sine sårhelende egenskaper. Syren gjør det mulig å reparere skadede hudstrukturer og raskere regenerering.

3.Gradvis hudpenetrering. Laktobionsyre og glukonolakton har en betydelig molekylmasse og består av relativt store molekyler. Som et resultat, penetrerer de huden gradvis, lag for lag. Døde hudceller fjernes forsiktig og forårsaker ingen hudirritasjon. Syrene lysner huden, noe som gjør pigmentflatene mindre synlige.

4.Anti-foto aldringsaktivitet. Laktobionsyre hemmer matrisens metalloproteinaser, som er hovedårsaken til hudens aldring. De ødelegger hovedkomponentene i den ekstracellulære matrisen av huden, spesielt kollagen, noe som forårsaker elastisitetstap, dype rynker og et saggende ansikt. Metalloproteinaser er ansvarlige for hudens aldringsprosess og utvikling av telangiektasier – avlange røde områder i ansiktet. Deres aktivitet stimuleres av langvarig eksponering for sollys og fører til rask fotoaldring. Huden blir jevnere. Takket være sin evne til å normalisere metabolske prosesser, påvirke fibroblaster og øke kollagenproduksjonen, løfter og fjerner den selv dype rynker.

5.Antioksiderende egenskaper. Laktobionsyre kan fungere som en forbindelse mellom jernioner, noe som gir sterk antioksiderende effekt. Det fjerner frie radikaler og beskytter huden mot farlig UV-stråling. Glukonolakton er en naturlig antioksidant som er like effektiv som vitamin C (askorbinsyre) og vitamin E (tokoferol). Den finnes naturlig i huden og opprettholder optimal fuktighet. Glukonolakton blokkerer syntesen av pro-interleukin-1 som er ansvarlig for å regulere kroppens immunreaksjoner. Høye konsentrasjoner av disse proteinene i hornlaget kan gi inflammasjon.

6.Dypt fuktighetsgivende. Laktobionsyre bidrar til å fukte huden. Det er i stand til å adsorbere vann og fange det inn i huden, selv når huden blir utsatt for ugunstige værforhold, dvs. stadig tørr luft over lang tid. Laktobionsyre lager en vannfilm på overflaten av huden, noe som bidrar til å takle tegn på tørrhet og kløe i lang tid.

Glukonolakton har evnen til å overføre vannmolekyler til det granulære hudlaget, og denne prossessen spiller en sentral rolle for fuktnivået i huden. Vannet forårsaker at konsentrasjonen av kalsiumioner går ned, og dermed blir det sendt ut signaler til kroppen om å stimulere lipidsyntesen i keratinocyttene.

Glukonolakton aktiverer også lipidsyntesen i keratinocyttene som gir fuktighet i hudens hornlag.

Kaviarekstrakt

Kaviarekstrakt er funnet å øke den naturlige produksjonen av kollagen opp til 67% og reduserer signifikant protein-kryssbindingen (fibronektin). Den er rik på vitaminer og mineraler som nærer huden og reduserer tegn på aldring. Kaviar er veldig rik på vitaminer (spesielt vitamin A, B, D og E), oligo-elementer (natrium, kalium, magnesium, fosfor, jern), mikroelementer (kobolt, kobber, silika) proteiner og aminosyrer. Den har fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper, og anbefales på det sterkeste for å behandle aldrende hud og rynker.