resurfacing skin care

caviar activator

krukke 50 ml

 

Aktivator formulert for å gradvis redusere hudens pH, eksfoliere, tilføre fuktighet og redusere pigmentering for en jevn, strålende hudtone. Den brukes til å forberede huden før peeling.

caviar activator er en revolusjonerende krem som hjelper med å regenerere huden. Bruker en eksklusiv teknologi for formuleringen av syrer, og revitaliserende kaviarekstrakt. . Den kan brukes som en enkeltstående intensiv behandling, eller for å forberede huden på profesjonelle peelinger. Produktet er svært effektivt for å fremme hudfornyelse, eksfoliere, redusere pigmentering og gjenopprette hudens pH. Den må kombineres med all-day shield på dagtid for å beskytte huden mot UV-skader.

indikasjoner

 

 • Forbereder huden for peels
 • Reduksjon av melanocyttenes aktivitet
 • Gjenoppretter hudens pH-verdi
 • Gjenoppretter en høy fuktighet i huden
 • Gir en glatt og myk hudtekstur
 • Forhindrer aldring av huden
Aktive ingredienser

 

 • Melkesyre
 • Tranexaminsyre
 • Kaviarekstrakt

 

bruk

 

Som engangsbehandling: bruk produktet i 5 til 6 uker i kombinasjon med all-day shield.

Som en kombinert behandling med profesjonell peeling: bruk om kvelden i 2-3 uker før første behandling, kombinert med all-day shield på dagen.

vitenskap

 

LAKTOBIONSYRE OG GLUKONOLAKTON

1. Gjenoppretter pH-balansen. Interaksjonen av glukonolakton med hud begynner når den påføres, som påvirker syremantelen. Enzymeaktiviteten avhenger av pH-balansen som kan bli forstyrret av fiendtlig miljø, sminke, hudpleie eller patologi. Den milde påvirkningen av glukonolakton bidrar til å oppnå et riktig pH-nivå som gjenoppretter pH-balansen og en riktig hudfornyelsesprosess.

les mer

2. Regenerering. Laktobionsyre inkluderer galaktose, som er kjent for sine sårhelende egenskaper. Syren gjør det mulig å reparere skadede hudstrukturer og raskere regenerering.

 

3. Gradvis hudpenetrering. Laktobionsyre og glukonolakton har en betydelig molekylmasse og består av relativt store molekyler. Som et resultat, penetrerer de huden gradvis, lag for lag. Døde hudceller fjernes forsiktig og forårsaker ingen hudirritasjon. Syrene lysner huden, noe som gjør pigmentflatene mindre synlige.

 

4.  Anti-foto aldringsaktivitet. Laktobionsyre hemmer matrisens metalloproteinaser, som er hovedårsaken til hudens aldring. De ødelegger hovedkomponentene i den ekstracellulære matrisen av huden, spesielt kollagen, noe som forårsaker elastisitetstap, dype rynker og et saggende ansikt. Metalloproteinaser er ansvarlige for hudens aldringsprosess og utvikling av telangiektasier – avlange røde områder i ansiktet. Deres aktivitet stimuleres av langvarig eksponering for sollys og fører til rask fotoaldring. Huden blir jevnere. Takket være sin evne til å normalisere metabolske prosesser, påvirke fibroblaster og øke kollagenproduksjonen, løfter og fjerner den selv dype rynker.

 

5. Antioksiderende egenskaper. Laktobionsyre kan fungere som en forbindelse mellom jernioner, noe som gir sterk antioksiderende effekt. Det fjerner frie radikaler og beskytter huden mot farlig UV-stråling. Glukonolakton er en naturlig antioksidant som er like effektiv som vitamin C (askorbinsyre) og vitamin E (tokoferol). Den finnes naturlig i huden og opprettholder optimal fuktighet. Glukonolakton blokkerer syntesen av pro-interleukin-1 som er ansvarlig for å regulere kroppens immunreaksjoner. Høye konsentrasjoner av disse proteinene i hornlaget kan gi inflammasjon.

 

6. Dypt fuktighetsgivende. Laktobionsyre bidrar til å fukte huden. Det er i stand til å adsorbere vann og fange det inn i huden, selv når huden blir utsatt for ugunstige værforhold, dvs. stadig tørr luft over lang tid. Laktobionsyre lager en vannfilm på overflaten av huden, noe som bidrar til å takle tegn på tørrhet og kløe i lang tid.

Glukonolakton har evnen til å overføre vannmolekyler til det granulære hudlaget, og denne prossessen spiller en sentral rolle for fuktnivået i huden. Vannet forårsaker at konsentrasjonen av kalsiumioner går ned, og dermed blir det sendt ut signaler til kroppen om å stimulere lipidsyntesen i keratinocyttene.

Glukonolakton aktiverer også lipidsyntesen i keratinocyttene som gir fuktighet i hudens hornlag.

Caviar ekstrakt

Kaviarekstrakt er funnet å øke den naturlige produksjonen av kollagen opp til 67% og reduserer signifikant protein-kryssbindingen (fibronektin).

les mer

Vekstfaktorer: EGF, BFGF, AFGF, VEGF, IGF-1
Vitamin: Folsyre
Aminosyre: acetylglutamin

De aktive ingrediensene arbeider i synergi på huden for:

Sårheling: Migreringsevnen til keratynocytter er forbedret

Stimulering av cellevekst: BIO-Placenta er mer effektiv enn kommersielt human placenta produkt i stimulering av cellevekst

Biosyntese av kollagen: BIO-Placenta stimulerer pro-kollagen type 1 biosyntese av fibroblaster

Hudens elastisitet kan bli forbedret med 32% i 2 uker, og 47% i 4 uker
Hudens fuktighet kan økes med 83% etter påføring, 50% i 2 uker, og 64% i 4 uker.

Traxaneminsyre

I det medisinske feltet er tranexaminsyre et pålitelig hemostatisk middel under operasjon og i tilfelle tilfeldige skader. I medisinsk kosmetikk brukes tranexaminsyre til hudbehandlinger: allerede små mengder kan bleke pigmenterte flekker og redusere rødhet – også i kombinasjon med instrumentbaserte teknikker.

les mer

I dermatologi har virkningen av tranexaminsyre vært kjent i lang tid, nemlig i sammenheng med pigmentforstyrrelser. Den første rapporten om behandling av melasmas med tranexaminsyre går tilbake til 1979, intensiteten av en melasma ble signifikant redusert innen en periode på to til tre uker.

Melasmas eller hyperpigmenteringer dannes på mange måter. De utløses av ulike endogene og eksogene innflytelser som:

 • UV-stråling fra sollyset
 • fotosensibilisering, eller med andre ord, den reduserte følsomhetsgrensen til huden til lys forårsaket av for eksempel essensielle oljer
 • hormonelle påvirkninger, som for eksempel under graviditet
 • betennelsesmediatorer som prostaglandiner og cytokiner (post-inflammatorisk hyperpigmentering)
 • AGE (Advanced Glycation End Products), eller med andre ord, produkter som dannes i kroppen på grunn av reaksjonen av proteiner eller lipider med karbohydrater; de holdes ansvarlige for en rekke helseimplikasjoner
 • Andre forekomster av endogene metabolske produkter

Tranexaminsyre er effektiv etter oral administrering og etter lokal applikasjon. En rekke biokjemiske mekanismer er blitt diskutert, blant annet inhibering av tyrosinase og de foregående prosesser som reduksjon av fri arakidonsyre og prostaglandin E2.

I tillegg til den blekende effekten reduserer tranexaminsyre også den gjennomsiktige rødaktige fargen på overfladiske blodkar. Resultatet er en jevn hudfarge.