resurfacing skin care

carboxy neutralizer

250 ml

 

Alkalisk lotion med natriumbikarbonat for å nøytralisere AHA og PHA peeling. Ved kontakt med syren frigjør lotionen CO2 som gir en intens oksygenering av huden.

De fleste peelinger krever nøytralisering. Selv om det meste av syren er nøytralisert av hudproteinene, er det alltid et overskudd av fri syre. Nøytraliseringen kan også unngå at peelingen penetrerer for dypt i epidermis. Vi har skapt en karboxy-nøytraliserende substans som inneholder natriumbikarbonat som lett kan sprayes over ansiktet for å stoppe virkningen av peeling. Ved kontakt med den frie syren frigjør nøytraliseringsreaksjonen CO2 inn i huden og organismen gir en intens oksygenering av huden (bohr effekt). En økning av CO2-konsentrasjon i huden vil føre til at hemoglobinproteiner frigjør sitt oksygeninnhold i huden.

 

Karboxy-nøytralisatoren kan også brukes over en KS-maske. Karboxy-effekten vil bli mer intens og hudtemperaturen vil øke, noe som fører til en mer intens peeling effekt.

Bruk

 

  • Beskytt øynene og spray karboksy-nøytraliseringen over huden. Karboksy- nøytralisatoren kan påføres over en KS-maske, og deretter kan masken påføres direkte på ansiktet. Etter 2 minutter, vask ansiktet med mye kaldt vann. Ikke vask av nøytralisatoren med varmt vann, dette for å unngå hudirritasjon forårsaket av kjemisk reaksjon av stoffene ved høy temperatur. Ansiktet bør deretter forsiktig tørkes med et håndkle.

Indikasjoner
  • Nøytraliserer fri syre fra peeling.
  • Øker hudens oksygeninnhold ved bohr effekt.

 

 

Aktive ingredienser

 

  • Natrium bikarbonat