resurfacing skin care

black powder detox & peel

180 g

 

I ett produkt vil du avgifte, eksfoliere og dyprense huden – gir en ekstremt myk og glatt hud.

Mikrokull-kulene smelter ved kontakt med vann når du masserer de på huden. Kulene eksfolierer huden jevn med mekanisk effekt uten å forårsake irritasjon, da de er perfekt kuleformet. Bambuskull trekker ut og fjerner alle urenheter og giftstoffer. Produktet skylles lett og huden føles utrolig myk og smidig. En revolusjonerende måte å ta vare på huden og miljøet.

Passer for alle hudtyper, også den mest sensitive og rosacea.

indikasjoner

 

 • Forsiktig eksfoliering av huden
 • Fjerner døde celler og urenheter
 • Trekker ut giftsoffer og urenheter
 • Forbedrer hudens mykhet og tekstur
Aktive ingredienser

 

 • Aktivert bambuskull

 

 

bruk

 

Ha vann i hendene og tilsett pulver. Gni hendene sammen og massere litt til kullet begynner å løses opp,  massere deretter ansiktet i ca 1 minutt, helt til alle kulene er smeltet på huden. Skyll med lunkent vann, klapp huden tørr med et mykt håndkle.

 

Traxaneminsyre

I det medisinske feltet er tranexaminsyre et pålitelig hemostatisk middel under operasjon og i tilfelle tilfeldige skader. I medisinsk kosmetikk brukes tranexaminsyre til hudbehandlinger: allerede små mengder kan bleke pigmenterte flekker og redusere rødhet – også i kombinasjon med instrumentbaserte teknikker.

les mer

I dermatologi har virkningen av tranexaminsyre vært kjent i lang tid, nemlig i sammenheng med pigmentforstyrrelser. Den første rapporten om behandling av melasmas med tranexaminsyre går tilbake til 1979, intensiteten av en melasma ble signifikant redusert innen en periode på to til tre uker.

Melasmas eller hyperpigmenteringer dannes på mange måter. De utløses av ulike endogene og eksogene innflytelser som:

 • UV-stråling fra sollyset
 • fotosensibilisering, eller med andre ord, den reduserte følsomhetsgrensen til huden til lys forårsaket av for eksempel essensielle oljer
 • hormonelle påvirkninger, som for eksempel under graviditet
 • betennelsesmediatorer som prostaglandiner og cytokiner (post-inflammatorisk hyperpigmentering)
 • AGE (Advanced Glycation End Products), eller med andre ord, produkter som dannes i kroppen på grunn av reaksjonen av proteiner eller lipider med karbohydrater; de holdes ansvarlige for en rekke helseimplikasjoner
 • Andre forekomster av endogene metabolske produkter

Tranexaminsyre er effektiv etter oral administrering og etter lokal applikasjon. En rekke biokjemiske mekanismer er blitt diskutert, blant annet inhibering av tyrosinase og de foregående prosesser som reduksjon av fri arakidonsyre og prostaglandin E2.

I tillegg til den blekende effekten reduserer tranexaminsyre også den gjennomsiktige rødaktige fargen på overfladiske blodkar. Resultatet er en jevn hudfarge.