resurfacing skin care

all-day shield

airless 30 ml

 

En ny generasjons svært beskyttende krem for daglig bruk SPF50 + med ferulsyre, vitamin E og helioguard-365, en naturlig UVA-screeningforbindelse fra sjøalger som beskytter huden mot foto- aldring. Til tross for den høye beskyttelsen har kremen en lett og forfriskende tekstur.

all-day shield er en ny generasjons daglig hudpleie med høy beskyttelse. i

Denne beskyttende kremen til daglig bruk er en innovasjon på ulike nivåer. Vann-i-olje formuleringen skaper en langvarig film på huden som er motstandsdyktig mot svetting, noe som gir en base for sminke og unngår penetrasjon av solkrem i huden. all-day shield gir en fullstendig UVA- og UVB- beskyttelse takket være ferulsyre (UVB) og helioguard 365 (UVA), en naturlig UVA- screeningsforbindelse fra sjøalger som beskytter huden mot foto-aldring. Formelen er boostet med vitamin E for å gi ytterligere beskyttelse mot frie radikaler.

INDIKASJONER

 

  • Solbeskyttelse SPF50
  • Hindrer fremkomsten av fine linjer, rynker og andre tegn på aldring ved å aktivt beskytte huden mot UVA-stråler.
  • Beskytter mot fotoaldring 365 dager i året
  • Beskytter mot frie radikaler og DNA-skader
  • Formulert i et eksklusivt vann i olje tekstur for langvarig beskyttelse.
  • Ideell for alle hudtyper
Aktive ingredienser

 

  • Ferulsyre
  • Helioguard 365
  • E-vitamin

 

bruk

 

  • Påfør I hele ansiktet, hals og bryst om morgenen og I løpet av dagen. For optimal beskyttelse, vent minst 10 minutter før du legger sminke. Vi anbefaler mineralsminke.

Vitenskap

 

Ferulsyre

Ferulsyre forekommer i naturen, i planter som en fri syre eller som ester hovedsakelig i frø, i bladene og i bark. De multiaktive og multifunksjonelle effektene av ferulsyre er virkelig av største interesse.

les mer

1. Solbeskyttende effekt: Ferulsyre som kjemiske solkremmidler har en fenyl-2-propenstruktur som betyr at de har en vinylgruppe på benzenringen, som sterkt absorberer UV-lys. Ved denne absorpsjon vil det stabiliserte fenoksyradikal bli dannet og senere vil en cis-trans-isomerisering oppstå. Ved denne virkemåten beskytter ferulsyre i bark, løv og frø  planten mot de skadelige solstrålene. Ferulsyre og deres estere viser maksimal UV-absorpsjon ved 280nm og 340nm (UVB).

 

2. En antioksidativ effektivitet: Ferulsyre kan forhindre utvikling av radikaler som starter med oksygen og UV-stråling. Hvert reaktivt radikal som kan komme i kontakt med et molekyl av ferulsyre, abstrakterer et hydrogenatom fra fenolgruppen av ferulinsyre. En fenoksyradikal genereres, som viser en høy resonansstabilisering. Derfor er ferulsyre godkjent som et antioksidantmiddel i kosmetikk og i mat. Ferulsyre og peptider danner blandinger med synergistiske antioxidative effekter mot peroksidering av umettede fettsyrer og fett av alle slag. Ferulsyre øker også antioksidant fordelene til vitamin E.

 

3. Anti-inflammatorisk effekt: Effekten av mange anti-inflammatorisk midler er basert på deres innflytelse på mediatorer for brennbare reaksjoner. Oksygenradikaler tilhører disse mediatorene. Den anti-inflammatoriske effekten av ferulsyre er basert på dets anti-oksidative potensial.

Helioguard 365

I motsetning til UVB er UVA mye mindre avhengig av tidspunktet på dagen eller sesongen, og penetrerer både skyer og glass. UVA er den viktigste årsaken til for tidlig hud-aldring manifestert av dype rynker og tap av elastisitet. Dermed trenger vår hud permanent beskyttelse mot UVA.

les mer

Ingredienser som brukes daglig, må være helt trygge. Helioguard 365 er et naturlig, trygt alternativ til syntetiske solfiltre for bruk i anti-aging-produkter. Helioguard 365 består av solbeskyttende forbindelser fra den røde algen Porphyra. De beskytter huden effektivt mot for tidlig aldring.

For å produsere Helioguard 365 konsentreres to mycosporinlignende aminosyrer (MAA) og inkorporeres i liposomer. Porphyra-334 og shinorin, har maksimal absorpsjon ved 334 nm. Ekstinksjonskoeffisienten av begge er mellom 40’000 og 45’000. Derfor har disse to MAAene samme absorpsjonskapasiteter som kommersielle, syntetiske UVA-filtre.